Programi për Karrierë dhe Punësim

Mirësevini në qendrën tonë të karrierës dhe punësimit

Sana Krankenhaus Templin

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Templin, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana-Herzzentrum Cottbus

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Cottbus, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana Klinikum Hameln-Pyrmont

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Hameln, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana Dreifaltigkeits-Krankenhaus Köln

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Köln, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana-Klinikum Remscheid

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Remscheid, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017


Faqe 5 nga 10

;