Programi për Karrierë dhe Punësim

Mirësevini në qendrën tonë të karrierës dhe punësimit

Sana Kliniken Leipziger Land

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Leipzig, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana Klinikum Lichtenberg

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Berlin, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana Kliniken Sommerfeld

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Kremmen, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana Kliniken des Landkreises Cham

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Cham, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana Kliniken Düsseldorf

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Düsseldorf, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017


Faqe 4 nga 10

;