Programi për Karrierë dhe Punësim

Mirësevini në qendrën tonë të karrierës dhe punësimit

Sana Herzchirurgie Stuttgart (SHS)

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Stuttgart, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana HANSE-Klinikum

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Wismar, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana Klinikum Offenbach GmbH

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Offenbach am Main, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana Kliniken Duisburg

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Duisburg, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana Kliniken Landkreis Biberach

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Biberach, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017


Faqe 3 nga 10

;