Programi për Karrierë dhe Punësim

Mirësevini në qendrën tonë të karrierës dhe punësimit

Unfallkrankenhaus Berlin

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Berlin, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

KRANKENHAUS VOM ROTEN KREUZ BAD CANNSTATT

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Stuttgart, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Herzzentrum Dresden Universitätsklinik an der Technischen Universität Dresden

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Dresden, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Krankenhaus Rummelsberg

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Schwarzenbruck, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Sana Kliniken AG

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Ismaning, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017


Faqe 2 nga 10

;