Programi për Karrierë dhe Punësim

Mirësevini në qendrën tonë të karrierës dhe punësimit

Klinikverbund Allgäu - Klinik Immenstadt

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Kempten, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.07.2021

Gjenerata 2017

Caritas Krankenhaus

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Regensburg, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.07.2021

Gjenerata 2017

Sana Kliniken AG- Bethesda

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Stuttgart, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.07.2021

Gjenerata 2017

miCura Pflegedienste Bremen

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Bremen, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.07.2021

Gjenerata 2017

miCura Pflegedienste Krefeld

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Krefeld, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.07.2021

Gjenerata 2017


Faqe 10 nga 10

;