Programi për Karrierë dhe Punësim

Mirësevini në qendrën tonë të karrierës dhe punësimit

Kliniken Südostbayern AG

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Traunstein, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Karl-Olga-Krankenhaus

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Stuttgart, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

Regio Kliniken GmbH

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme , Elmshorn, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

DKV-Residenz in der Contrescarpe Bremen

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Bremen, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017

DKV-Residenz am Tibusplatz gGmbH

Pozita: Infermier/infermiere i/e përgjithshme ,  Münster, Gjermani

Publikuar më 01.01.2017. Aktive deri më 01.04.2021

Gjenerata 2017


Faqe 1 nga 10

;